Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header

Børne- og Ungeafdelingen

Børne- og Ungeafdelingen på Kolding Sygehus er en af de fire børneafdelinger i Region Syddanmark, hvor børn og unge i alderen 0-18 år undersøges og behandles. Afdelingen består af Senge, Neonatal og et ambulatorie. 
 
Hos os møder du læger og plejepersonale. Derudover kan du ved behov også møde lægesekretærer, diætist, psykolog, fysio- og ergoterapeuter, skolelærer, pædagoger samt socialrådgiver. 
 
 

Børne- og Ungeafdelingen Senge

Efter kontakt med din egen læge, vagtlæge eller skadestue vil du blive modtaget i vores Børne- og Ungemodtagelse. I modtagelsen bliver du undersøgt og observeret af læger og plejepersonale, inden du eventuel indlægges eller udskrives igen. 
Bliver du indlagt flyttes du til Sengeafdelingen, som ligger i forlængelse af modtagelsen. I Sengeafdelingen bliver du undersøgt og behandlet videre. 
 

Neonatal

Er dit barn født for tidligt (fra gestationsuge 28+0) eller er syg ved fødslen, vil I som familie blive indlagt på Neonatal. 
Når jeres barn er indlagt på Neonatal har I, som forældre mulighed for at bo på en af vores 10 hotelstuer, der ligger i forlængelse af Neonatal. 

 

Børne- og Ungeambulatoriet

Efter henvisning fra din egen læge bliver du indkaldt til forundersøgelse i forbindelse med din sygdom. Det er også i Børne- og Ungeambulatoriet at du kommer til opfølgning efter en eventuel indlæggelse.
 

 

Børne-og Ungeafdelingen ledes af

 

Marianne Toft Madsen, oversygeplejerske, Børne-og Ungeafdelingenbørneafdelingen

Oversygeplejerske

Marianne Toft Madsen
Thomas Houmann Petersen, ledende overlæge, Børne-og Ungeafdelingen børneafdelingen

Ledende overlæge
Thomas Houmann Petersen
 

 

 

 

 


 Siden er sidst opdateret 03-03-2020.
Kontakt: Tina Bianca Haar Givskov - OUHAFDELINGG_G2Sygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt