Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header

Transport til og fra sygehuset

Parkering ved Vejle Sygehus

Som patient eller gæst med ærinde på Vejle Sygehus kan du parkere frit og uden tidsbegrænsning ved sygehuset. De fleste patientparkeringspladser er placeret tæt på sygehusets hovedindgang - se oversigten her.

Enkelte pladser kan være reserveret til af- og pålæsning, handicapparkering eller særlig sygetransport - det vil fremgå af skiltningen.

Vær opmærksom på, at du som patient eller pårørende også kan parkere i p-huset, som ligger bag Vejle Sygehus. Man kører ind ad Lille Grundet Hulvej fra Horsensvej. Fra p-huset kører der en lille golfbil frem og tilbage til hovedindgangen med patienter, der har brug for det. "Patient-ekspressen", som den hedder, kører cirka hvert kvarter på hverdage mellem 9 og 15, og den er gratis.
P-husets åbningstider for patienter og pårørende:

Indkørsel port: Mandag-fredag kl. 05:30-19:00

Dør stueplan: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 05:30-20:00

                     Torsdag kl. 05:30-22:00

Dør plan 4 (gangbro): Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 05:30-20:00

                                 Torsdag kl. 05:30-22:00

Er du vant til at parkere på skråpladserne på Kabbeltoft på den side af Vejle Sygehus, der vender mod centrum, skal du være opmærksom på, at en stor del af skråpladserne på Kabbeltoft, som man normalt kan parkere på, bliver inddraget fra 17. september 2018. Vi bygger nemlig nyt p-hus på hjørnet af Horsensvej og Skovgade, hvilket vil komme patienter og pårørende til gavn, når bygningen efter planen står klar i sommeren 2019. Hvilke skråpladser, du stadig kan parkere på, kan du se på oversigtskortet, som der er link til ovenfor. Kig efter den lyseblå markering.

Vær også opmærksom på at p-pladsen på hjørnet af Horsensvej og Skovgade (i niveau med lyskrydset) er selve byggeområdet, så der kan man naturligvis ikke parkere, når byggeriet går i gang.

 

OBS - Parkering på Beriderbakken:

Vi gør opmærksom på, at man skal følge skiltningen på Beriderbakken, da der er parkeringsforbud på 3/4 dele af Beriderbakken - særligt omkring "Kræftpatienternes Hus".  

Vejle Kommune har skiltet med parkeringsforbuddet, da det er en brandvej.

Vejle Sygehus har IKKE mulighed for behandle evt. parkeringsafgifter.

 

El-biler
Der er el-bil-pladser i P-huset på plan 3 + 9 

Har du spørgsmål til sygehusets parkeringsforhold, er du velkommen til at kontakte Patient- og Servicesekretariatet på telefon 7636 3355.

 

Offentlig transport til sygehuset

Det er nemt at tage offentlig transport til Vejle Sygehus. Både regionaltoget og bussen stopper ved sygehuset.

Find togtider på dsb.dk eller telefon 7013 1415
Find bustider på sydtrafik.dk eller telefon 7582 9766

Et samlet overblik får du rejseplanen.dk og på oversigten over bus- og togtider i Velkomstbygningen på Vejle Sygehus.

Tilskud til transport?

Læs mere om transport til og fra sygehuse i Region Syddanmark.


Siden er sidst opdateret 22-08-2018.
Kontakt: Organkirurgisk Afdeling K - Svendborg SygehusSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt